ÖSTERRIKE: en snabbvisit  

Vi har varit i Österrike på en snabbvisit. Det hela började som en vanlig dag, jag gick ner till lillen och lekte en stund. Efter det tog vi tåget till Davos och gick igenom hela staden med våra cv:n i högsta hugg. Det är verkligen svårt det här med jobb på sommaren uppe i bergen, det är för det mesta helt dött och ingen behöver personal. Därför får vi nu söka oss längre ner och närmare större städer för att försöka hitta ett arbete.

Väl hemma från Davos igen tänkte vi att en film och någon go mat i sängen hade inte varit fel. Men så blev det icke.. Det första vi möts av är två övertagande killar som skriker på oss att dom ska åka till Österrike och vi ska med. Vad gör vi? Jo hets äter och gör oss iordning. Hinner även raka Nattas hår eftersom att det har växt till sig ordentligt under månaderna vi har spenderat här. När vi väl fått en bättre förklaring på hur specktaklet ska gå till visar det dig att vi ska åka till Bregenz, staden vår hyresvärd kommer ifrån. Der är ca 1,5 h med bil och vi ska ta hans vw buss och sen sova i den. Japp säger vi och packar in alla täcken och filtar vi kan hitta.

Kvällen blev helt galen men även fantastisk. Vi gick runt på alla barer i stan och det sista som var ett överfullt casino. Vi drack shottar ur provrör på en bar med laboratorie tema. Vi hann även besöka en spansk bar där vi absolut inte passade in men vi dansade järnet ändå. Vi hade med oss vår lilla digitalkamera och bad alla vi mötte att ta kort på oss. Ni ser några väl utvalda gobitar här resten förvarar vi på något mörkt kallt ställe dit ingen någonsin hittar. Med de här två killarna kan en inte ha tråkigt. Vi är totalt olika alla fyra men vi har smält ihop till en familj och skulle kunna klara allt tillsammans. Det skär i hjärtat att vi snart lämnar dem men bättre avslut än så här kunde det inte bli.

Dagen efter vaknade vi upp i bilen, jag och Natta sittandes i framsätena och killarna totalt utslagna i den utfällbara sängen. Eftersom vi anlände kvällen innan när det var mörkt hade vi inte en aning om vart vi var eller hur det såg ut. Därför blev vi smått förvånade när vi klev ut och såg att vi sovit precis bredvid en stor sjö. Vi sprang in på ett bageri och köpte all frukost vi såg och sen stod vi alla på kö till toan för att bakisbajsa. Där efter visade M oss runt, vi besökte ett museum, åt lite till och plaskade runt i regnet. Tog bilen till en närliggande bergsby och fikade högst upp i en borg innan vi slutligen rullade hemåt.

Bea

logga


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s