ANDATS IN LIVET

Egocentriska och hysteriskt roliga

Idag har vi andats in livet, med andra ord åkt skidor och bräda. Det är nu en blir påmind om vad livet är till för. Finns inget som får en att känna sig mer levande och lycklig än när man susar ner för backarna och den kalla vinden sticker på kinerna och tårar ögonen. Det här är det bästa som finns, punkt slut.

Vi har inte bara glidit runt utan även uträttat en del nödvändigheter dessa dagar. Bland annat varit i kommunhuset och blivit officiella klosters-bor för fem månader, ordnat med bankkonton, liftkort, hyrt skidor till den av oss som använder sig av det och fixat så vi kan ha våra grejer vid liften. Vi är för lata för att bära skiten fram och tilllbaka + att bootsen och pjäxorna värms upp lagom till att vi kommer och hämtar dom på morgonen, är man bekväm av sig så är man.

Något vi reflekterat över är att alla är så fruktansvärt trevliga här. Möter du någon på gatan är det konstigt om hen inte hälsar och behöver du fråga om något får du veta svaret och resten av livets alla gåtor utan att du ens hinner reagera. Livet är väldigt enkelt här.

Eftersom vi är så hysteriskt roliga och smarta kom den fantastiska idén till oss en dag att vi ska skapa något så spännande som  fredagsfilmen eller ff. “Kärt barn, många namn”. För er som har snapchat vet att vi lägger upp lite smått kaotiska filmer där då och då. Eftersom att vår källa av självgodhet är bottenlös och att ingen är roligare än oss (enligt oss själva) vill vi att alla ska kunna ta del av det här. I vilket fall som helst innebär det här att varje fredag kommer en sammanfattning från veckan som gått i ett litet kort filmklipp.

Nämen, se på maken! Vilket sammanträffande, jag tror minnsan att det är fredag idag. Då vet ni vad som väntas… slå på ljudet på mobiltelefonerna, och skulle något hända finns nödutgången till höger om vänster.

Bea & Natta

logga


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s