VANDRANDE KLISTERLAPP

Slår vad om att hela Beas familj samlades i en hög uppe på väskan för att få stängt den.

Just nu, i soffan, med fötterna på bordet, snorar jag ner hela livet och äter Pim-Pim efter det oändliga packkaoset. Alltså att packa, kan vara det jobbigaste momenten i livet. Vad ska jag ha med mig? Hur många strumpor? Vilka trosor? Ska jag ta med strumpbyxorna jag köpte i Lissabon eller bara dom vanliga jeansen från Florida. Har varken varit i Lissabon eller Florida, men poängen är att det är så JÄVLA jobbigt att packa. Hysteriska sms skickades emellan oss om hur detta skulle sluta..

Båda hade övervikt och Bea fick inte stängt sin väska. Slår vad om att hela Beas familj samlades i en hög uppe på väskan för att få stängt den. När det väl var gjort var de tvungna att väga den, vikten visade övervikt och de va bara att riva upp väskan från helvetet och försöka på nytt. Hon kastade sina älskade Birkenstock skor åt helvete och där var problemet löst. Jag löste mitt problem genom att ta mina älskade Vans skor och pressa ner dom i pjäxbagen och tvingade Bea att ta min ryggplatta och pressa ner i sin snowboardbag. Så jag gick inte i förlust. Har inget med mig men jag har livet med mig, hårddisk, dator, iPad, tangentbord. 43,3 st sladdar och två kameror. Och lite kläder förstås.

Imorgon kl 9.15 lyfter flyget från Landvetter och det bär av mot nya äventyr. En mellanlandning i Düsseldorf och vidare till Zürich. Hundra tåg och sen är vi förhoppningsvis på plats på det ställe vi kommer kalla hem i ett par månader. Min oro finns där. Men det är inte vilken oro som helst. Utan det är snor. Och ja ni läste rätt. Snor. Sen i tisdags har jag varit sängliggande sjuk med hög feber och snor från hjärnan ner i öronen och ut i bihålorna, men de tar inte slut där, utan det rinner sakta ner ut genom näsan och kletar ner allt i världen. Så kom inte för nära för jag är en vandrande klisterlapp. Snyter mig varje sekund och ändå fortsätter det komma. Kommer mina bihålor att sprängas av lufttrycket eller kommer jag nysa snorklumpar i ögonen på folk. Hur mycket irritations problem kommer det att bli? Kommer Bea behöva frakta mig i en bur bland allt bagage? Vi får helt enkelt se imorgon.

12326036_10206552765851173_402503867_o

Nu ska jag mysa på min älskade övervåning en sista gång för i år, och sen ska jag ligga i min älskade fluffiga säng och titta på min julstjärna i fönstret och försöka få lite sömn.

Hej hopp din lilla plopp

PS. Bea hatar mina rim så man får ju utnyttja det genom att rimma DS.

Natta

logga


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s