Djävulens påfund

Packa.

Att packa för en weekend tycker jag kan vara tillräckligt svårt. Hur i hela fridens namn packar en då inför fem månader? Trots att jag nu packar och förbereder mig inför min tredje säsong, jag har alltså redan gjort det två gånger innan, är det total kaos.

Nu åker vi i morgon och jag börjar få lite ordning i kaoset. Men det är lite mer att tänka på än att packa ner tillräckligt många strumpor och trosor. En väldans massa hejdå ska först och främst genomlidas, utrustningen ska ses över och kompletteras, brädan behöver kärlek, försäkringar, flygbiljetter, tågbiljetter, fixa boende, hitta det fruktansvärt lilla schweiziska simkortet man nödvändigtvis plockade ur förra säsongen och la på något smart ställe, pass, eu kort, bankdosa mm… Det fortsätter i det oändliga och då har vi inte ens kommit till kläderna än. Skidkläder, underställ, vardagskläder och jobbkläder för fem månader. Allt under 23 kg. FaAn!

Som sagt börjar vi i alla fall komma i ordning och i morgon kl 9.15 går flyget från Landvetter. Tills dess måste packningen vara färdig, de e bara o sätta kaffe intravenöst och köra en al night packning. ahej.

Bea

logga


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s