AUF WIEDERSEHEN

Aldrig att vi kommer tillbaka hit, en gång och aldrig mer!

Så lät det i februari förra året när vi stod med huvudet ner i dom största kastrullerna världen någonsin skådat o hackade bort en 2cm tjock, svartbränd gegga som jag tror någon gång skulle ha liknat en sås.

Jo men visst fasiken ska vi tillbaka till Schweiz, konstigt vore det väl annars!

Fem månader ska bli fem till och vi ska nu alltså flytta till Schweiz igen och göra ännu en säsong. Den här gången tänkte vi vara lite bättre på uppdateringen och har till och med skapat oss en liten blogg. Den finns för att våra familjer, vänner och alla som vill ska kunna följa oss, veta hur vi har det och vad vi sysslar med. Eller för dig som bara vill veta hur en vintersäsong i Schweiz kan se ut och skiter fullständigt i vilka vi är. Oavsett syfte, hej hej och välkommen till oss.

Bea & Natta

logga

Länkkatalog.net


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s